Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arsenal Tröjor
#1
fotbollströjor


  sidekick till den engelske landskampen  Jones har inte spelat sedan han gjorde ett av de sex
  Arsenal Tröjor, Frankrike Fotbollströja
  solskjaer och sportchefen beställa fotbollströjor engelske landskampen  Jones har inte spelat sedan han gjorde ett av de sex målen i de röda djävlarnas 'FA Cup -dunk mot Tranmere Rovers för 18 månader sedan och har tillbringat större delen av den perioden skadad.
Solskjaer och sportchefen John Murtough är angelägna om att sälja eventuell död ved bland truppen och den före detta Englandbacken hör till den kategorin.
United är redo för ett stort sommaröverföringsfönster och återkrävande av pengar är absolut nödvändigt för att låta Solskjær skriva under sina idealmål.
arsenal tröjor Jadon Sancho kommer att bekräftas som deras andra signering när en läkare och sista handen på personliga villkor är slutförda.
Solskjaer tros också vilja ha en försvarare och ett par tillägg på andra positioner, men det beror sannolikt på om klubben kan finansiera affären.
frankrike fotbollströja 29-åringen var en gång en högt rankad tonåring och kom från Blackburn Rovers 2010 till mycket fanfare.
Tidigare chefen Sir Alex Ferguson förutspådde en gång att Jones skulle kunna bli en av Uniteds största spelare någonsin.
Maglie Calcio A Poco Prezzo Men skadorna har begränsat hans karriär och han har inte varit med regelbundet under någon manager sedan Fergusons avgång 2013.
Jones, som har 27 landskamper och även gick till VM 2018, har fortfarande två år kvar på sitt kontrakt och kan behöva tappa det innan han kan avgå gratis.
Solskjær vill teckna en ny defensiv partner för Harry Maguire i sommar efter att ha fått syn på sina brister i den senare delen av kampanjen.
Varken Victor Lindelof eller Eric Bailly övertygade lämpligt tränaren om att de kan vara långsiktiga sidekick till den engelske landskampen.
United är också beredd att ta in en ny mittfältare om Paul Pogbas kontraktssituation inte löses snart.
                                                           
                     matchtröjor fotboll
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)